Název: Jídlo jako kulturní a společenský fenomén, etika stolování - gastronomický svět
Překlad názvu: Food as cultural and social phenomenon, ethics of dining - gastronomical world
Autoři: Vrána, Michal ; Šmíd, Jan (vedoucí práce) ; Hanuš, Jiří (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: gastronomie; jídlo; kontexty kultury a umění; výtvarná výchova; art education; contextes of culture and art; food; gastronomy

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/54097

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-323391


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet