Název: Identita kulináře - jsme to, co jíme?
Překlad názvu: Culinary identity - are we, what we eat?
Autoři: Jandová, Kristýna ; Grygar, Jakub (vedoucí práce) ; Numerato, Dino (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: identita; jídlo; sociální skupina; sociální status; spotřeba; vaření; consumption; cooking; food; identity; social group; social status

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/77835

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-347353


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet