Název: Gastronauts of Eastern Europe: Experiencing and Digesting Luxury Gastronomy in the Czech Republic.
Překlad názvu: Gastronauts of Eastern Europe: Experiencing and Digesting Luxury Gastronomy in the Czech Republic
Autoři: Hajdáková, Iveta ; Abu Ghosh, Yasar (vedoucí práce) ; Balon, Jan (oponent) ; Eyal, Gil (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2015
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: Affect; calculative tool; citizenship; consumption; discreet economy; economy; embodiment; exchange; experience; expert; expertise; gastronomy; habitus; hospitality; luxury; market; politics; postsocialism; service work; value; Affect; calculative tool; citizenship; consumption; discreet economy; economy; embodiment; exchange; experience; expert; expertise; gastronomy; habitus; hospitality; luxury; market; politics; postsocialism; service work; value

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/81981

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-351675


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet