Název: Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace"
Překlad názvu: Business plan "Opening ot the fish restaurant"
Autoři: Hájková, Veronika ; Fuchs, Jan (vedoucí práce) ; Cimler, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jídlo jako životní styl; konkurenceschopnost; podnikatelský plán; provoz restaurace; Business plan; Competitiveness; Food as a lifestyle; Operation of the restaurant

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/69004

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-359292


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-08-02, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet