Název: Elementární analýza sýrů s bílou plísní na povrchu
Překlad názvu: Elemental analysis of cheese with white mold on the surface
Autoři: Pavlechová, Alžbeta ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: elementárna analýza; hrubé bielkoviny; ICP-OES; Kjeldahlova metóda; Syr; syr s bielou plesňou na povrchu; Cheese; cheese with white mold on the surface; crude protein; elementary analysis; ICP-OES; Kjeldahl method

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80665

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376834


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet