Název: Hodnocení znalostí o vhodném složení stravy u pacientů s přítomností rizikových faktorů kardiovaskulárních onemocnění
Překlad názvu: Assessment of knowledge about appropriate setup of nutrition in patients with cardiovascular disease risk factors
Autoři: Lupoměská, Petra ; Vrablík, Michal (vedoucí práce) ; Altschmiedová, Tereza (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ateroskleróza; edukace; kardiovaskulární onemocnění; prevence; rizikové faktory; atherosclerosis; cardiovascular diseases; education; prevention; risk factors

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/99463

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-383816


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-30, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet