Název: VYUŽITÍ ODPADŮ Z POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROB NA BIOPRODUKCI KYSELINY MLÉČNÉ A ETHANOLU
Překlad názvu: UTILIZATION OF FOOD PROCESSING WASTE FOR LACTIC ACID AND ETHANOL PRODUCTION
Autoři: Hudečková, Helena ; Kráčmar, Stanislav (oponent) ; Buňka, František (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anaerobní digesce; ethanol; fermentace; hydrolýza; kyselina mléčná; odpady z potravinářských výrob; anaerobic digestion; ethanol; fermentation; food processing waste; hydrolysis; lactic acid

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/137309

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-391812


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2019-02-13, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet