Název: Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v miříku celeru (Apium graveolens)
Překlad názvu: Influence of kitchen treatments on the content of phenolic substances in celery (Apium graveolens)
Autoři: ŠIROKÁ, Johana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: celer miřík (Apium graveolens); fenolické látky; Folin-Ciocalteau činidlo; metoda HPLC; celery (Apium graveolens); Folin-Ciocalteau agent; method HPLC; phenolic substances
Citace: ŠIROKÁ, Johana. Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v miříku celeru (Apium graveolens). České Budějovice, 2019. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/52853

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-394523


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-04-29, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet