Název: Sledování biologicky aktivních látek v asijské zelenině z čeledi Brukvovité
Překlad názvu: Monitoring of biologically active substances in Asian vegetables from Brassicaceae family
Autoři: SVOBODOVÁ, Martina
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Brassicaceae; flavonoidy; kemferol; kvercetin; polyfenoly; vliv flavonoidů na člověka; vysokoúčinná kapalinová chromatografie; Brassicaceae; flavonoids; high performance liquid chromatography; kaempferol; polyphenols; quercetin; the effect of flavonoids on humans
Citace: SVOBODOVÁ, Martina. Sledování biologicky aktivních látek v asijské zelenině z čeledi Brukvovité. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57972

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395638


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet