Název: Vývoj stravy za posledních 200 let a problematika alkoholických nápojů, jako součásti tradiční stravy
Překlad názvu: The Evolutin of the Food over Last 200 Years and the Issue of the Alcoholic Beverages as a Part of the Traditional Diet
Autoři: Kolářová, Michaela ; Vančata, Václav (vedoucí práce) ; Hlaváčová, Lucie (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Klíčová slova: alkoholické nápoje; dnešní stravování; kulturní význam; kvalita surovin; Strava; vliv na člověka; vývoj stravování; základní suroviny; Alcoholic beverages; Cultural meaning; Evolution of feeding; Feeding and qulity of human life; Food; Quality of resaurces; Raw material; Today's feeding trends

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/106194

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-397159


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-07-25, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet