Název: Nesnášenlivost na mléko a mléčné složky
Překlad názvu: Intolerance to Milk and Milk Components
Autoři: Bláhová, Petra ; Ehler, Edvard (vedoucí práce) ; Vojíř, Karel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Klíčová slova: alergie; intolerance; laktosa; mléko; alergy; intolerance; lactose; milk

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/106242

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-397205


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-07-25, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet