Název: PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
Překlad názvu: PROBIOTIC GENES OF SIGNIFICANT LACTIC ACID BACTERIA IN FOOD
Autoři: Konečná, Jana ; Ševčovičová,, Andrea (oponent) ; Doškař, Jiří (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Extrakce na pevné fázi; Izolace deoxyribonukleové kyseliny; Lactobacillus; Magnetické částice; Polymerázová řetězová reakce; Vysokorozlišovací analýza křivek tání; Deoxyribonucleic acid isolation; High-Resolution Melting Analysis; Lactobacillus; Magnetic particles; Polymerase chain reaction; Solid-phase extraction

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178199

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-402108


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet