Název: Základní chemická charakteristika brusinkové šťávy
Překlad názvu: Basic chemical characteristics of cranberry juice
Autoři: Cao, Ha Thuy ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyany; Brusinka; fenolické látky; klikva; metoda podle Bertranda; pH; pH diferenciální metoda; redukující cukry; sušina; titrační kyselost; výtěžnost; šťáva; anthocyanins.; cranberry; juice; Lingonberry; pH; phenolic substances; profit; reducing sugars; soluble solids; titratable acidity; total solids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178396

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-402163


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet