Název: Enterální výživa na bázi syrovátky a její vliv na glykemickou variabilitu v intenzivní péči
Překlad názvu: Whey-based enteral nutrition and its effect on glycemic variability in intensive care
Autoři: Jirků, Jitka ; Křížová, Jarmila (vedoucí práce) ; Zlatohlávek, Lukáš (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: glykemická variabilita; intenzivní péče; průměrná glykemie; syrovátka; average glycemia; glycemic variability; intensive care; whey

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/117615

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-411842


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet