Název: Konzumace živočišných výrobků mezi ekologicky aktivními jedinci
Překlad názvu: Consumption of animal-based products among ecologically active individuals
Autoři: Kalčoková, Maša ; Balon, Jan (vedoucí práce) ; Hasmanová Marhánková, Jaroslava (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: slo
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: ekológia; konformita; Konzumácia mäsa; mäsový paradox; rodina; sociálna štruktúra; sociálne skupiny; živočíšne výrobky; animal-based products; conformity; ecology; family; Meat consumption; meat paradox; social group; social structure

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/118414

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-414945


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet