Název: Podnikatelský záměr na založení a provozování hostince
Překlad názvu: Business Plan for Restaurant establishment and its Operation
Autoři: Brychta, Ladislav ; Pecková, Jarmila Hnidáková (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza rizik; analýza trhu; finanční analýza; hostinská činnost; marketingový výzkum; podnikatelský plán; podnikání; business plan; entrepreneurship; financial analysis; market analysis; marketing research; risk analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192078

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-416854


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-02, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet