Název: Podnikatelský záměr-založení bageterie
Překlad názvu: Business Plan - The Establishment of a Baguette
Autoři: Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bageterie; finanční plán; hostinská činnost; podnikatelský plán; bageterie; business plan; financial plan; restaurant services

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192103

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-416879


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-02, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet