Název:
EKONOMICKÉ ASPEKTY INOVACE VE SPOLEČNOSTI CHUTNY VYBER S.R.O.
Překlad názvu:
ECONOMIC ASPECTS OF INNOVATION IN THE COMPANY "CHUTNY VYBER S.R.O."
Autoři:
Panchenko, Anna ; Žižlavský, Ondřej (oponent) ; Bočková, Nina (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou snížení výkonnosti podniku chutny vyber s.r.o. po zavedení inovace. První část práce vysvětluje základní teoretická východiska spojená s pojmem inovace. Analytická část práce se věnuje praktickým aspektům zavedené inovace, na jejímž základě byla navržena k aplikaci metoda Balanced Scorecard.
In this bachelor thesis is examined the issue of reducing the performance of the company chutny vyber s.r.o. after the introduction of innovation. The first part explains the basic theoretical background associated with the concept of innovation. The analytical part of the work is devoted to the practical aspects of the introduced innovation, based on which the Balanced Scorecard method was proposed for application.
Klíčová slova:
Balanced Scorecard; inovace; strategická inovace; vyvážené ukazatele; výkonnost; balanced indicators; Balanced Scorecard; efficiency; innovation; strategic innovation
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/193136