Název: Vliv derivátů kapsaicinu na pálivost chilli papriček
Překlad názvu: Influence of capsaicin derivatives on pungency of chili peppers
Autoři: Paulišová, Sabina ; Pořízka, Jaromír (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Chilli papričky; HPLC; kapsaicinoidy; pálivost; senzorická analýza; capsaicinoids; Chili peppers; HPLC; pungency; sensory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195125

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-432704


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet