Název: Charakterizace rostlinné složky vybraných potravin pomocí technik molekulární biologie a instrumentálních metod
Překlad názvu: Characterization of plant-based component of selected foodstuffs using techniques of molecular biology and instrumental methods
Autoři: Tomíšek, Martin ; Němcová, Andrea (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Borůvka evropská; Borůvka kanadská; fenolické sloučeniny; HPLC; HRM analýza; polyfenoly; qPCR; UV/VIS spektrometrie; Bilberry; Blueberry; HPLC; polyphenols phenolic compounds; qPCR; qPCR-HRM; UV/VIS spectrophotometry

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195126

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-432719


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet