Název: Senzorické hodnocení různých typů masných výrobků
Překlad názvu: Sensory evaluation of different types of meat products
Autoři: Lanžhotská, Aneta ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Analýza hlavních komponent; Kruskall-Wallisův test; masné výrobky; Maso; senzorická analýza; Kruskall-Wallis test; Meat; meat products; Principal component analysis; sensory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195050

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433105


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet