Název: Vliv časného a pozdního sucha na obsah a složení proteinů pšeničného zrna u rané a pozdní odrůdy pšenice
Překlad názvu: Influence of early and late drought on grain proteins content and composition in early and late variety of wheat
Autoři: Vojteková, Vanesa ; Zemanová, Jana (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: baking quality; corn quality; drought-stress; gliadins; gluten; glutenins; Winter wheat

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195289

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433307


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet