Název: Sledování chemických změn v mleté kávě skladované různými způsoby
Překlad názvu: Monitoring of chemical changes in ground coffee stored in different ways
Autoři: Lajtman, Roman ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: aroma; determination of water; gas chromatography with mass detector (GC-MS); ground coffee; Karl-Fischer titration

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195102

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433547


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet