Název: Studium těkavých látek čokolády v závislosti na geografickém původu kakaových bobů
Překlad názvu: Study of volatile compounds of chocolate depending on geographical origin of cocoa beans
Autoři: Kubínová, Martina ; Kovalčík, Adriána (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: GC-MS; kakaové boby; SPME; Theobroma cacao; těkavé látky; cocoa beans; GC-MS; SPME; Theobroma cacao; volatile substances

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195107

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433589


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet