Název: Studium senzoricky aktivních látek chmele ve studeně chmelených pivech
Překlad názvu: Study of sensory-active compounds of hops in dry-hopped beers
Autoři: Zlochová, Tereza ; Sobotníková, Jana (vedoucí práce) ; Jelínek, Ivan (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chmel; chmelové silice; pivo; senzorické hodnocení piva; studené chmelení; stárnutí piva; beer; beer sensory analysis; beer-aging; dry-hopping; hop; hop oils

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/120565

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-434566


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet