Název: Studium autenticity koření a kořenících přípravků
Překlad názvu: Study of the authenticity of spices and condiments
Autoři: Štursa, Václav ; Golian, Jozef (oponent) ; Urík, Martin (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemometrie; falšování potravin; geografická autenticita; HPLC; ICP-OES; Koření; LC-TOF-MS; chemometrics; food fraud; geographical authenticity; HPLC; ICP-OES; LC-TOF-MS; Spice

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/196732

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-438776


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2021-05-16, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet