Název: Měď-chelatační vlastnosti isoflavonoidů
Překlad názvu: Copper-chelating properties of isoflavonoids
Autoři: Horňasová, Veronika ; Mladěnka, Přemysl (vedoucí práce) ; Spilková, Jiřina (oponent)
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chelatace; isoflavonoid; měď; chelation; copper; isoflavonoid

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/80199

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-441488


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2021-05-30, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet