Název: Optimalizace výrobního procesu v zámeckém vinařství
Překlad názvu: Optimization of the Production Process in Chateau Winery
Autoři: Bičan, Vladimír ; Mrázová,, Vladimíra (oponent) ; Videcká, Zdeňka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: digitální dvojče výrobního procesu; Optimalizace výrobního procesu; proces výroby; simulace procesu; štíhlá výroba; lean manufacturing; process simulation; production digital twin; production process; Production process optimization

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/199257

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-444664


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-06-27, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet