Název: Mohou být esenciální aminokyseliny považovány za chelátory mědi?
Překlad názvu: Can essential amino acids be considered as copper chelators?
Autoři: Holotíková, Nikola ; Karlíčková, Jana (vedoucí práce) ; Tůmová, Lenka (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chelatace; esenciální aminokyseliny; měď; redukce; chelation; copper; essential amino acids; reduction

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/126055

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-445913


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-06-27, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet