Název: Interakce antibiotik s potravinami
Překlad názvu: Food interactions of antibiotics
Autoři: Nováková, Veronika ; Pourová, Jana (vedoucí práce) ; Carazo Fernández, Alejandro (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antibiotika; interakce; potrava; antibiotics; food; interactions

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/126059

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-445946


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-06-27, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet