Název: Důkaz vybraných druhů červeného ovoce v potravinách rostlinného původu pomocí multiplex PCR a instrumentálních metod
Překlad názvu: Determination of selected red fruit species in plant-based food using multiplex PCR and instrumental methods
Autoři: Vybíralová, Natálie ; Langová, Denisa (oponent) ; Fialová, Lenka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: autenticita potravin; dětské příkrmy; HPLC; Multiplex PCR; real-time PCR; červené ovoce; baby food; food authenticity; HPLC; Multiplex PCR; real-time PCR; red fruit

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201358

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449357


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-05, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet