Název: Podmínky ve školním stravování ve vztahu k nemocným celiakií
Překlad názvu: Conditions in the school meals in relations to patients with celiac disease
Autoři: Vosátková, Martina ; Marádová, Eva (vedoucí práce) ; Šumníková, Pavlína (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Klíčová slova: bezlepková dieta; celiakie; lepek; stravování; školní jídelna; alimentation; celiac disease; gluten; gluten-free diet; school canteen

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/90279

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-487735


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet