Název: Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
Překlad názvu: Sensoric assessment of the durable meat product depending on the production technology.
Autoři: TÁBOR, Rudolf
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentace; párová preferenční zkouška; Senzorická analýza; startovací kultury.; trvanlivé masné výrobky; durable meat products; fermentation; Senzoric analysis; starting cultures.; twin preference test
Citace: TÁBOR, Rudolf. Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14659

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50524


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet