Název: Proměny tradiční japonské kuchyně (wašoku) v moderním a současném Japonsku
Překlad názvu: The transformation of Japanese cuisine (washoku) in modern and contemporary Japan
Autoři: Onari Kreslová, Lucie ; Sýkora, Jan (vedoucí práce) ; Tirala, Martin (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: tradiční japonská kuchyně|wašoku|modernizace|poválečné Japonsko|proměny wašoku|Japonsko|globalizace; traditional japanese cuisine|washoku|modernization|postwar Japan|changes of washoku|Japan|globalization

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/178069

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-511642


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-11-20, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet