Název: Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
Překlad názvu: The influence of share of selected legumes and herbs on senzoric quality of conserved biomass
Autoři: ŘÍHA, Patrik
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: byliny; jakost píce; jeteloviny; konzervační prostředky; silážování; technologie zpracování; clover; forage quality; herbs; processing technology; silage; silage aditives
Citace: ŘÍHA, Patrik. Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53948

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-513910


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet