Název: Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví
Překlad názvu: Raw materials for beer production - history and present and their benefits for human health
Autoři: NOHEJL, Vlastimil
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chmel; kvasnice; pivo; pivo a zdraví; pivovarnictví; slad; technologie výroby; voda; and health; beer; brewing; hops; malt; production technology; water; yeast
Citace: NOHEJL, Vlastimil. Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57522

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514753


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet