Název: Bioaktivní látky v zeleném koření
Překlad názvu: Bioactive compounds in green spices
Autoři: ARNOŠTOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Anethum graveolens; Coriandrum sativum; fenolické látky; flavonoidy; Levisticum officinale; Ocimum basilicum; vitamin C; coriander (Coriandrum sativum); dill (Anethum graveolens); flavonoids; lovage (Levisticum officinale); phenolic compounds; Sweet basil (Ocimum basilicum); vitamin C
Citace: ARNOŠTOVÁ, Lucie. Bioaktivní látky v zeleném koření. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/63170

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517627


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet