Název: Základní parametry moštů révy vinné
Autoři: Výmola, Tomáš
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; asimilovatelný dusík; choroby vína; cukernatost; dělení a druhy vín; fenolické látky; hodnota pH; hroznový mošt; jednoduché organické látky; organické kyseliny

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=75214

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-522212


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet