Název: Srovnání pivovarských a vinných kmenů kvasinek v různých fermentačních podmínkách
Autoři: Ryšavý, Daniel
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alcohol; alkohol; beer; fermentace; fermentation; kvasinky; mladina; pivo; Saccharomyces; sladina; sweet wort; wort; yeast

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=104009

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523291


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet