Název: Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů piv vyrobených různou technologií
Překlad názvu: Comparison of selected quality indicators of beers produced by different technologies
Autoři: BUDÍN, Dominik
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: pivo; senzorická analýza; suroviny; svrchní kvašení; beer; raw materials; sensory analysis; top fermentation
Citace: BUDÍN, Dominik. Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů piv vyrobených různou technologií. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/70032

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525499


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet