Název: Možnosti využití koření při výrobě šunkového nářezu
Překlad názvu: Possibilities of using spices in the production of ham salami
Autoři: Vershinina, Alina ; Szotkowski, Martin (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chuť; fenolické látky; kmín; koření; majoránka; metoda HPLC.; muškátový oříšek; nové koření; textura; vzhled v nákroji; vůně; šunkový nářez; allspice; aroma; cumin; ham cut; HPLC method .; marjoram; nutmeg; phenolic substances; spices; taste; texture

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210762

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529045


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet