Název: Poměr omega-6:3 mastných kyselin ve stravě, jeho účinky a vliv na zdraví
Překlad názvu: The omega-6:3 fatty acid ratio in the diet, its effects and impact on health.
Autoři: Mužíková, Markéta ; Macášek, Jaroslav (vedoucí práce) ; Vilikus, Zdeněk (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Klíčová slova: doplněk stravy; kyselina arachidonová (KA); kyselina dokosahexaenová (DHA); kyselina eikosapentaenová (EPA); omega-3 doplněk; polynenasycené mastné kyseliny (PUFA); poměr omega-6:3 mastných kyselin; arachidonic acid (KA); dietary supplement; docosahexaenoic acid (DHA); eicosapentaenoic acid (EPA); omega-3 supplement; polyunsaturated fatty acids (PUFA); ratio of omega-6:3 fatty acids

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/182400

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-532151


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet