host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Poměr omega-6:3 mastných kyselin ve stravě, jeho účinky a vliv na zdraví
Informace
Soubory
Název:
Poměr omega-6:3 mastných kyselin ve stravě, jeho účinky a vliv na zdraví
Překlad názvu:
The omega-6:3 fatty acid ratio in the diet, its effects and impact on health.
Autoři:
Mužíková, Markéta
;
Macášek, Jaroslav
(vedoucí práce) ;
Vilikus, Zdeněk
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2023
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
doplněk stravy
;
kyselina arachidonová (KA)
;
kyselina dokosahexaenová (DHA)
;
kyselina eikosapentaenová (EPA)
;
omega-3 doplněk
;
polynenasycené mastné kyseliny (PUFA)
;
poměr omega-6:3 mastných kyselin
;
arachidonic acid (KA)
;
dietary supplement
;
docosahexaenoic acid (DHA)
;
eicosapentaenoic acid (EPA)
;
omega-3 supplement
;
polyunsaturated fatty acids (PUFA)
;
ratio of omega-6:3 fatty acids
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/182400
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-532151
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-12-17.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet