Název: Nutriční porovnání potravin živočišného a rostlinného původu
Překlad názvu: Nutritional comparison of animal-based and plant-based foods
Autoři: Tichá, Kateřina ; Pejšová, Hana (vedoucí práce) ; Chrpová, Diana (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: maso; mléko; nutriční složení; průzkum trhu; rostlinné alternativy; market research; meat; milk; nutritional composition; plant-based alternatives

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/182731

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-532452


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-12-31.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet