Název: Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva
Překlad názvu: Changes of fatty acid composition in cow's milk fat related to different forage and concentrate treatments
Autoři: PLACHÁ, Olga
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Citace: PLACHÁ, Olga. Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/22598

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54522


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-07-23.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet