Název: Identifikace baktérií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích s využitím amplifikačních metod
Překlad názvu: Identification of lactic acid bacteria in food products using amplification methods
Autoři: Jurečková, Nela ; Trachtová, Štěpánka (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amplifikační metody (PCR); Bakterie mléčného kvašení; izolace DNA; jogurty; Lactobacillus; magnetický nosič; DNA isolation; Lactic acid bacteria; Lactobacillus; magnetic microspheres; PCR; yoghurts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/4783

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-548032


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet