Název: Kulturní rozdíly mezi oblastmi světa ve vztahu k hotelnictví a gastronomii
Překlad názvu: The Cultural Diferences among World Regions in Relation to Hotel and Gastronomy
Autoři: PRŮŠOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cestovní ruch; kulturní služby; služby cestovního ruchu; stravovací služby; ubytovací služby; accomodation services; catering sevices; cultural differences; tourism; tourism services
Citace: PRŮŠOVÁ, Lucie. Kulturní rozdíly mezi oblastmi světa ve vztahu k hotelnictví a gastronomii. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/18804

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55552


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet