Název: Vliv přídavku destilátů při výrobě bílých klobás na jejich senzorickou kvalitu
Překlad názvu: Effects of the addition of distillates in white sausage production on the sensory quality of the product
Autoři: Horňan, Samuel ; Kovalčík, Adriána (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: analysis of variance; distillates; GC-FID; PCA; sensory analysis; TDS; White sausage

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204566

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-555938


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet