Název: Regresní metody odhadu vybraných charakteristik tavených sýrů v závislosti na poměru tavicích solí
Překlad názvu: Regression methods of estimation of chosen properties of processed cheese with regard to the relative amount of different ternary mixtures of sodium phosphates.
Autoři: Petrovič, Branislav ; Mrázková, Eva (oponent) ; Michálek, Jaroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: linear regression; Mallows's Cp Statistics; Stepwise Regression

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/20281

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-556832


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet