Název: Vliv způsobu studeného chmelení na senzomický a senzorický profil svrchně kvašeného piva
Překlad názvu: The influence of type of dry hopping on the senzomic and sensory profile of top fermented beer
Autoři: Bečková, Alena ; prof.Ing.Pavel Dostálek, CSc. (oponent) ; Olšovská,, Jana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: -hořké kyseliny; AIPA; American IPA; Cascade; chmelové silice; pH piva; senzomika piva; senzorická analýza piva; studené chmelení; svrchně kvašené pivo; -bitter acids; AIPA; American IPA; beer pH; beer sensory evaluation; beer senzomy; Cascade; dry hopping; hop essential oils; top fermented beer

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80673

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-566479


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet