Název: Mléko a mléčné výrobky a jejich význam ve výživě
Překlad názvu: Milk and dairy products and their importance in nutrition
Autoři: Šubertová, Hana ; Vítová, Eva (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Mléko; mléčné výrobky; obsahové látky v mléce.; technologie zpracování mléka; výživa; contanis substances in milk.; Milk; milk products; nutrition; Technology of processing of milk

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38777

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-574689


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet